counting d day: 7 days to go

morning cutie


kawan² semua!!! ada lagi seminggu saja. dah fikirkan hadiah untuk saya tak? hahaha (tak malu punya orang).

saya bergurau saja. bila saya ingat² semula, boleh kata tiap tahun saya akan 'counting down' tarikh lahir saya. tahun lepas, masuk saja 12AM, saya akan hantar SMS kepada rakan² rapat saya. tiada sebab. hanya suka². hehehe

ouh yer! satu lagi wish yang mungkin tak tercapai.

[1]
Celebrate birthday sama family. kami berdinner bersama². mesti happy kan?? takde hadiah pun takpe janji family ingat birthday aku & celebrate

tak tercapai TAPI bersebab tau. yang pertama sekali, hari lahir saya tahun ini jatuh pada hari bekerja. so how to celebrate together? yang kedua, parent saya duduk di Kuantan. paling dekat dengan saya, Kak Ngah. Abang pun jauh, Ipoh. Adeq pula di asrama. takkan kerana birthday saya, mereka perlu cuti & celebrate it. betul tak?

saya tada kisah. as long as they remember that date. tak pernah lagi mereka lupa untuk wish saya.

jom! jom! kita mula bekerja.

2 Comments:

QieFLy si Dolce said...

gegeh wat entry...

hah nak apa hadiah kang meh i tolong cari u pay hahaha....

♥♥relyza♥♥ said...

harus arr
last yr aku SMS-ing org...
ko tak dpt ekk
ekekeke

anak2 hayam wajar bg mak hayam hadiah okeh! bgtau dD tu sama
hahaha

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009