3 Tanda Si Lelaki Menyukai Si Perempuan

hahaha

kawan² mesti gelakkan saya bila baca tajuk entry saya petang ni. yer yer...sila ketawa dengan gigih & guling². saya tak peduli! saya nak share juga dengan kawan² tips yang saya jumpa ini. credits to here

[1] Bercerita tanpa batasan
walau tiada perkara penting, si L akan kerap menelefon atau SMS si P. setiap kali si P membalas, si L akan membalas dengan 2kali lebih panjang supaya perbualan itu tidak terhenti. melalui telefon atau SMS, si L boleh mengenali si P dengan lebih rapat.

[2] Peneman setia
si L akan sentiasa mengajak si P keluar bersama. Setiap apa aktiviti si L, si L gemar mengajak si P kerana si L berasa selesa disamping si P. Plus, si L mahu menghabiskan masa bersama² si P.

[3] Lebih banyak menurut
si L akan lebih banyak menurut kemahuan si P untuk membuatkan si P berasa selesa disamping si L. bukan sembarangan kompromi tau!

betul ke tips ini? lain orang, lain cara dia nak tunjukkan betapa dia sukakan seseorang itu. am I right?

10 Comments:

irenedahayu said...

hi lyza, sila ke blog ayu, ada award utk u..

irenedahayu said...

hi, ada award tuk u.. sila ke blog ayu..

Aidi-Safuan said...

lagi2..

4) sanggup berkorban especially duit dan masa untuk orang yg disukai.

5)ade jer plan nak ajak kuar merayap


hihi

nizaa said...

amboi....siapa lelaki tu? haha..

♥♥relyza♥♥ said...

nizaa...
siapa? siapa? siapa?
biarlah rahsia...
hehehhehhe

♥♥relyza♥♥ said...

aidi safuan,
yg tu betul gak tu. kalo boleh tiap hari dia nak mengadap kita. kan kan?
hehehhe

MrsWhyda said...

jeng... jeng.. jeng... huhuhuhu...

minah nomad said...

most of lelaki mmg mcm tu kalo dh suka..but for girls..ati2..sumtimes they juz stalker..n kalo btol dia suka xsemestinye dia blom berpunye.. =)

♥♥relyza♥♥ said...

minah nomad...i like ur "alo btol dia suka xsemestinye dia blom berpunye.."
btol2..susah nak jupe lelaki jujur skrg

p/s: nasib baik yg itu jujur ahakssss

+ r3d lollip0p + said...

maybee :d

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009