more picca on Nuffnang's event

my lovely sweetie...

jangan muntah yer kerana terlalu banyak paparan picca untuk event Nuffnang yang lepas. seronok untuk dikongsi bersama semua.

mahu tahu tak??? saya & dD menggunakan 3 camera pada hari tersebut. so, jangan terkejut dgn koleksi picca kami yang hampir sama tapi tak serupa & yang pastinya, berjuta² lemon!!!

entry ini hanyalah paparan picca² yang chantek & menarik. mungkin pada pandangan mata saya shj kot . tada apa...cuci shj mata rakan² yer.


on the tissue



nice shoot



love the lighting effect. awesome!



our table before berbuka


huwaaaaaaa, ada manyak lagi tau nak tepek. tapi, serius saya amat keletihan & mengantuk. saya perlu tidur.

later saya sambung upload picca yer.
gud nite everyone...

10 Comments:

Sumijelly said...

nanti update yek gmbar nya.
hehehe.........
tgk versi anor lak..
hehehe...
nice to meet u........

♥♥relyza♥♥ said...

nice to meet u gak..
akk cam pakat ngan nic pakai baju kaler oren
hehehehe
try to upload d pic asap..byk keje plak dis week

suezensuzanna said...

wahhh pun same x abis2 lagi entry nuffnang nih:D

♥♥relyza♥♥ said...

sue,
picca ada byk gile
chantek2 plak tu
mau 1wk neh entry psl nuffnang ni aje
ekekeke

sitekateki | dD said...

sib baik gue x tempek pic ni kat blog gue...
kalau x, dah x der perbezaan nanti...
wahhhh...

♥♥relyza♥♥ said...

dD,
ada agi picca nak letak neh
tak tau arr aku larat ke tak nak edit malam nnt

nizaa said...

wewiiittt...tak sempat kenal2 masa event, dalam maya pun boleh kann..layannn..nice to know u..wehh u..kmsalam kat dD...ahakss

nizaa
http://kancilbiru.blogspot.com/

cik yaya said...

kakak!haha.yaya xcomel lah.COMEL je.kahkah

lepas ni kena join nuffnang events sama2 lah.saya dan dhiya mmg pemalu.huhu :P kalau dah kenal lama xpelah :P


p/s:yeke kakak ni?sbb dhiya pggl kakak,sy ikut sama.heeeeeeeee :D

♥♥relyza♥♥ said...

hye niza,
pepagi oN blog terus ada orang wewiiiittt sy...ingat pakwe encem mana arr td
eekkekeke
pasni kalo terserempak kat memana...jgn segan silu tegur ekkk

♥♥relyza♥♥ said...

cik yaya,
awk sebaya dhiya ke??? ekekeke
men follow org aje dia neh...
salam kenal..nnt kita kenal lama2 supaya tak pemalu dah. okeh? thehehehe

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009