hari berbaju kurung UMIS

hello sweetie

apa khabar semua? masih dalam mood Raya ke? mestilah! kita kan Raya sebulan. walaupun puasa tak cukup sebulan. KANTOI!!!
hehehe

semalam adalah hari UMIS berbaju kurung. sebab apa hari berbaju kurung??? because only UMIS's female staffs wore the baju kurung. hehehe


from left: me, Banu & Atiqah

kami bertiga beli baju² ini di tempat yg sama, DownTown, but different shop. siapa yang ada pergi menjengah DownTown sure arif keadaan tempat itu macam mana pada Ramadhan yang lalu. sesak giler!!!


Atiqah with her lovely pose



pose ala² model gitu

as usual, photographer tak bertauliah yang telah ditugaskan menangkap picca. hahaha betul² 10 minit before bos masuk. sorry boss, kami bukan mengular tak buat kerja. snap picca sahaja


3 kuntum bunga di UMIS

selepas itu, semua pulun buat kerja.
hehehe

2 Comments:

suezensuzanna said...

same lah kiter..me too berbj raye jugaks smalam..oopss...berbj kurung

♥♥relyza♥♥ said...

hehehhe
baju raya banyak jenis kan kan...
tak berkebaya ke sue tahun ni??

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009