gotcha

hye semua

saya tengah busy sangat sebenarnya. kena siapkan pending task cepat². pastu kena briefing mengenai course mgmt module plak. banyaknya kerja mau buat!!! rasa tak cukup 24jam ni. walau busy, saya tetap nak buat posting baru ini. maaf la yer kepada sesiapa yang terkena

ouh well, lately ni saya agak rimas ngan komen² di chatbox saya. so annoying!! memula cam biasa², pastu cam saja nak menimbulkan kemarahan. chop! saya ingin bertanya satu soalan. adakah saya pernah mengganggu gugat hidup anda???

tiada apalah buat saya. here is one IP Address which i already detect the location. ada yang berasa seolah terkantoikah??? PSYCHO!!


menamakan diri sebagai ayu



this is the location



trace the IP address from someone's email


so, rakan² saya boleh menafsirkan ini bukan????

p/s: sorry utk kualiti gambar yang kurang. nanti saya upgrade ekkk

4 Comments:

Dayu said...

kalau dtg komen mcm tu kat chtabox mmg rasa hangin je kan
kita tak kacau idup dia
dia sibuk2 lak
lantak la kan..tak suka diam2 sudah
ni yg buat gaya sakit ati buat pe

sgt tak paham manusia mcm ni lah

♥♥relyza♥♥ said...

betul tu dayu. kita diam, dia makin menjadi plak. haaaa bila dah dpt detect location tu, cam dia diam plak. hahahaha

Azza Azwar said...

silap besar la kan die buat kt org yg ade base IT ni kan....smpy lubang scorpion pon boleh cari tau...haha....sabar la ye anor...kebanyakan org xbley tgk org lain sng....

♥♥relyza♥♥ said...

ihiksss
agak laaa kan...
skrg dah takde plak dia meroyan2
hehehe

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009