Precious Time :: Bagan Lalang

morning all

apa khabar? sudah breakfast? sila breakfast untuk memberi tenaga kepada anda bekerja hari ini. amat penting yer breakfast. sila jangan abaikan pesanan ini.

ok. cukup pesanan pagi ini. saya amat punya masa yang banyak. sebolehnya setiap jam mahu meng'hapdet' blog. setiap rasa hati ingin dicerita pada blog kesayangan saya.

rasa hati sekarang adalah amat bahagia. rakan² pasti amat tahu sebab musabab saya berasa bahagia. syuh... diam² aje yer. simpan dalam hati.

last weekend, saya bersama incik TUNANG menghabiskan masa together-gether sebelum saya pulang ke Kuantan. kami bersiar² di tepi pantai. pantai Bagan Lalang.


mana satu tapak kaki saya???



sayang selalu

15 Comments:

suezensuzanna said...

ur tapak kaki..mestilah yg kecik tuh

+ v3r_miLion + said...

sweet m0ment! :( *miss my mr cuppycake* :)

azza azwar said...

confirm la tapak kaki ko tu yg kecik....kalo yg besau tu tapak kaki ko...gerun aku... ;P

putdianas said...

aduih ssh tul org yg angau ni :P xpe2 happy jgn xhappy :D

♥♥relyza♥♥ said...

suezensuzanna
pandai nye!!! hehehe

♥♥relyza♥♥ said...

+ v3r_miLion +
alaaa sis...jgn sedey2 ekk...
teknologi kan ada, sila gunakan ia

♥♥relyza♥♥ said...

azza azwar
hahahah
betul dah tu. org cumey, tapak kaki musti mau cumey gak
wahaha

♥♥relyza♥♥ said...

putdianas
hehehe tuh arr...
sekali angau, pergh!!! parah.
kena g ER neh
hihihi

sitekateki | dD said...

yg besar tu la tapak kaki ko?
yg kecik comel tu tapak kaki aku...
tiba tapakk kaki aku ader kat situ plak...aper citer....hehehehe...

♥♥relyza♥♥ said...

dD,
aku pun musykil camne tapak kaki ko blh ada sana...? tak silap aku, bukan kaki ko bersize bosar ke???
hakhakhak

Dayu said...

hye..bahagia..bahagia
mana ada tak bahagia kalau dpt bersiar2 bersama org tercinta
oohhh arini bfaz makan mihun putih
sgt syiook

Dayu said...

dan pasal majlis tandang kami
selalunya kan pengantin laki akan dtg skali ngan rombongan pompuan kan
tapi ekwan nak pantau keje kat umah dia, adik beradik laki tak ramai
tu yg dia balik ke pahang dulu

dan parent i tak kasik i tggu derang kat pahang je
nak gak kena dtg dr johor

fara said...

wahhh seronotnye berdatingan d tepi pantai yg indah..
dgn angin sepoi2 bahse, mmg romatis abes ahhhh

♥♥relyza♥♥ said...

dayu,
harus arr bahagia. bersama yg tersayang kan
wah...mihun putih tu mknn johor kan kan...sedap! lyza amat suka bila mak masak. hehee kena belajor ni, bg incik TUNANG mkn nanti

ouh...kalo camtu, cam lelaki dtg umah ppuan arr kan kan...
sweet gak wat camtu. selalu ppuan dah tunggu kat umah lelaki. lyza selalu pk, tu dah bukan acara menyambut. hahaha

♥♥relyza♥♥ said...

fara,
memang best gile! masa tu air surut. kitorg jejalan sambil tgk umang2 & main2 air. so sweet masa tu

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009