enamDOTenam [special]

oke. selesai entry berkenaan hantaran & pelamin. kali ini entry khas bersama incik TUNANG. kami telah rasmi menjadi pasangan tunang pada 06.06.09.


kenapa saya sayang sangat sama incik TUNANG???


sepatutnya, kami tidak boleh bergambar bersama. ntah macam mana, boleh ter'clear' plak time tu. tak banyak picca kami berdua pada hari majlis. larangan orang tua, kami mengikut sahaja.

incik TUNANG, sila hayati lagu SATU nyanyian kumpulan Dewa ini. khas untuk incik TUNANG. ikhlas dari hati miss TUNANG

Aku ini adalah dirimu
Cinta ini adalah cintamu
Aku ini adalah dirimu
Jiwa ini adalah jiwamu
Rindu ini adalah rindumu
Darah ini adalah darahmu

Tak ada yang lain selain dirimu
Yang selalu ku puja
Ku sebut namamu di setiap hembusan nafasku
Ku sebut namamu, ku sebut namamu

Dengan tanganmu aku menyentuh
Dengan kakimu aku berjalan
Dengan matamu aku memandang
Dengan telingamu aku mendengar
Dengan lidahmu aku bicara
Dengan hatimu aku merasa


[++ teramat sayangkan incik TUNANG ++]

4 Comments:

Dayu said...

hehehehe
org tua biasalah byk larang +pantang
tp nasib baik family kitaorg tak kesah sgt time tu
depan pakcik makcik aku mengedik amik gmbar dgn tunang
tp takde lah pose melampau kan

Wedding Bells said...

love this song

♥♥relyza♥♥ said...

dayu,
lyza ingt nak arr bergambar berdua berdiri kat pelamin tu. nak wat frame letak kat katil. utk deco blk pengantin. hancussss harapan
hahah

♥♥relyza♥♥ said...

wedding bells,
love it too...

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009