newest cousin

hye all
apa khabar? sudah makan-kah? sihat? ceria? bahagia tak???

aku sihat sentiasa. sudah makan. xpress food aje. ihiksss lari diet aku kan? aku amat ceria & happy. thanks to KAMU kerana sentiasa buat aku gembira & bahagia dr hari ke hari...

ouh ya... bukan nak bercerita tentang KAMU ya. jangan perasan tau. bluwekk!!~~
aku nak bercerita tentang cousin aku yg terbaru. anak aunty aku yg paling aku rapat. baru lahir subuh td around 5.46am kat hospital sg. buloh. amat comey okey. aku amat geram ingin mencubit pipi dia. so chubby!!!!


tangan bB lg putih dr aku



kecik & lembut kaki bB



soooooooooooooooooo chumey!!!!



alamak! bB silau kena flash camera

2 Comments:

sitekateki | dD said...

tomeiiiiinyaaa...
geram tengok baby2 nie...
kan gue dah cakap...
mesti kuar 1 april punya...
baby yg sangat bertuah...
muahhhhhh kat pipi baby yg tembam tu...
hehehehe...
congrats tu pakcik anor n anor...

♥♥relyza♥♥ said...

hehehe
thx beb...
tp today dia kena kuning plak
asyik nangis je td masa aku g tgk...
:(

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009