berkenalan dgn The Coffee Bean & Tea Leaf

hye semua
lama sangat tak ber'hapdet' blog ni kan. hehe anor amat pemalas sekarang. ngak tahu kenapa...

rakan² nak tahu sesuatu tak? hehehe... setiap hari jumaat adalah hari aku ber-JAVACHIP! yerp yerp... amat jatuh chenta pd JAVACHIP. almost every jumaat aku akan bertandang ke Starbuck & ber-JAVA di sana. sengsorang pun tidak apa² asalkan tekak & perut aku menerima JAVA. amat melampaukah aku??

akan tetapi, mr. KAMU tidak beberapa menyukai Starbuck. mr. KAMU amat menchentai Coffee Bean & Tea Leaf. oleh kerana mr. KAMU ingin aku menduakan Starbuck, mr. KAMU telah membelanjakan aku Coffee Ice Blended® Drinks - Black Forest Cherries/Chocolate Covered Espresso Beans. fuhh!!~~ amat panjang bukan namanya??


yg rendah itu untuk mr. KAMU & yg tinggi itu untuk aku

pertama kali mencuba meminum ice blended di Coffee Bean. kami berdua-duaan di Coffee Bean KLCC. jangan tersalah anggap oke. kami hanya berdua tetapi amat ramai orang disekeliling kami. ihiksss


mr. KAMU yg ajar membungkus minuman² itu

cubaan mr. KAMU tidak berjaya. aku tetap setia kpd Starbuck!!! mr. KAMU, jom kita ber-JAVACHIP jumaat ini...

5 Comments:

♥ v 3 r m i L i 0 n ♥ said...

alalala..t0mey

sitekateki | dD said...

gi coffee bean x ajak...
mencikkkk

♥♥relyza♥♥ said...

sis: sy mmg tomey hahaha

dD: alaaa nnt kita lepak sesama ekkk

◕‿◕ M a S s ◕‿◕ said...

sukanyaaaaaaaaaaaaaaa coffee bean !
dah buat kad top up dia tak ?
nak black coffee satu !! nak nak !!

*tapi hubby saya suka starbucks =( *

♥♥relyza♥♥ said...

ouh...hubby ko blh geng ngan aku la camtu hehehe ada kad top up ke??tak tau plak....

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009