tribute to my best buddy

morning all...
apa khabar? jarang betul aku meng'hapdet' blog skrg. bz? tak juga. xde mood? ya...mayb dat d correct answer. hihihi

hari ini aku MC. tak bape nak sehat. post ni dah lama aku pk kan cuma baru hari ni berasa nak posting. yes... my special tribute to ma best buddy... mohd khairil nizam a.k.a dD

dia baaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkk sgt2. best kwn ngan dia. dia lah pendengar setia aku, fesyen consultant aku, penasihat aku dlm segala segi. rasa cam jln ngan artis sbb ramai tgk2 dia. rambut ko mmg mencuri perhatian orang beb. ko ttp cool & hot...yeah!!!



thx dD for being my gud listener, my advisor & my best buddy.
friendship forever babe!!!

8 Comments:

♫♪ M a S s ♪♫ said...

anor..

dd pegang kitty apa tuuuuuu..
ish gerammm nyeh !

♥♥relyza♥♥ said...

hrm....
aku tak ingt plak menda pe...
hehehe
nak ke???
kat parkson pavi tu..

bha ('',) said...

mc ker..demam??mkn ubat tau..nie kuat sgt ber JM nie..take care sis!!

♥♥relyza♥♥ said...

hye bha...
bukan demam...internal prob.wahahah
u too take care.mission camne???

sitekateki | dD said...

hamboi2...
siap wat entry tuk ku nie...
terharunya gueee...
ko ni puji melambong sangat la...
dah kembang habis dah semua ni...
haiyohhhhhh...
ekekekekeke...

♥♥relyza♥♥ said...

dD kamu sudah kembang kah???
jangan!!! nnt zara mu itu tidak muat. kena sedekah ke syaQ plak
kahkahkah

J u l i a 。.゜✿ said...

Dd pegang hello kitty apa tu ?
huwaaaaaaaaaa...nangis kang.

♥♥relyza♥♥ said...

ju nak ke???
tak ingat plak ape yg dd pegang. tu kitorg tgk kat sanrio pavi.
if mau, anor gi belikan dis weekend

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009