so pinky!

morning all!
sihat tak? sudah breakfast? aku tak breakfast pun. minum anlene & milo kotak je. cukup mengenyangkan perut aku. hehehe

ouh ya...aku amat geram, grrrrrrrrr, dengan celcom broadband aku. amat lembab bila aku berOnLine dr rumah. nak berblogging pun tak boleh. amat sedih yer....nasib baik YM masih available. takde la aku kebosanan sgt berada di rumah. tHx a lot pd teman² yg sudi menemani aku berchatting. muahssss korang semua

hari ni nak "hapdet" collection HK aku. hahaha takde banyak mana pun. baru berjinak² laaa katakan. b4 memang minat, tapi tak terfikir nak buat collection. since dah pegang duit sendiri ni, aku amat berani menumpukan masa & kesungguhan aku untuk membuat koleksi HK ini. hehehe


amat suka tumbler itu. sebab ada bunga yg very kalerful

banyak sebenarnya tumbler HK kat kedai tu. tp aku mmg berkenan sesangat dgn yang ini. sebab amat jatuh chenta pd bunga yg kalerful tu. nampak tak??? walaupun agak mahal sikit, tidak mengapa. bukan selalu...ayat aku menyedapkan hati sendiri.hahaha


ini barangan untuk HAGUMI

asal nampak habuk je melekat pada HAGUMI, aku akan brush. so far, aku tak gunakan lagi kain itu. sayang nak pakai. hehehe

pasni nak beli bekas makanan HK la. boleh bawa bekal pergi kerja. berselera nak makan dlm bekas HK. ihikssss

2 Comments:

♥ v 3 r m i L i 0 n ♥ said...

ish2!! pinkah0Lic btul neh..:D

♥♥relyza♥♥ said...

hehehhe
yer ke??
kat opis neh pun sume dah kata dy hello kitty

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009