rindu nya!!!

morning!
saturday morning... yea yea..

aku happy sebab parent & adik beradik lain blk sini today. dah lama tak gather 1 family. if tak silap, last sekali masa mak ayah balik dr langkawi. mak bwk balik bbbyyyykkkkkk chocolate!!

yeah...aku rindu bangat sama mereka. aku tgh mengira masa mereka sampai sini. Abang mungkin yg pertama sampai nanti sebab dia kata nak gerak dr Ipoh pagi ni. parent & Adeq mungkin petang kot sebab singgah kampung, ada kenduri kahwin. aku je malas pegi...hihihi...mak jgn marah ekkk...along penat laaaa

oh ya! dalam pd aku rindu kat family aku, aku notice yg aku rindukan gak teman2 kat Cari.com. haaaa... kat Fav Blog yg ada list Cari. tu ler teman2 aku. teman2 satu misi, satu harapan! ahakssss....

guys...really miss u. i'll be back sooner. no mood + lots of work lately + tired

0 Comments:

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009