OMG!! im really shopaholic

hye all
dalam pd aku kerajinan mengemas rumah, aku curi2 meng'hapdet' blog. kerajinan aku weekend ini berada ditahap maksima. yeah!! keep it up girl

cakap ttg weekend, since dis weekend aku rajin. so, pe jd pd weekend2 aku yg lalu, kan? takmo cite yg dah lama berlalu. aku nak cite ttg weekend lepas, yg ada cuti 3 hari sebab maulidur Rasul.

what im doing during dat long weekend? guess what.... aku SHOPPING!!!! kehkehkeh...am i mad? maybe kot sebab dah lama tak bershopping mcm tu. from top to toe aku borong. lengkap!

ouh ya...aku bershopping ngan dD, ma best buddy. dr ikano ke the curve ke cineleisure ke ikea & lastly ke OU. kami mmg gila! tiap kedai kami masuk walau tak beli. sampaikan tiny thing pun kami tgk...

ouh....
kamu semua jgn pk bukan2. tiny thing yg aku maksudkan of course cute stuffs. even reben pun aku usha as long as it is polkadots!!! for sure kedai yg ada jual HK aku masuk. grrrrrr geram sungguh tgk menda2 pinky neh. rasa nak sambar semua


new tops from padini concept store @ Ikano Power Centre



polkadots sleeveless from pull & bear @ One Utama



more new tops & polkadots from Zara @ One Utama


oh no! slow plak internet aku hari ni. so, picca yg lain aku akan update later...
sowi!!!

4 Comments:

syaQ tOwr® said...

bapak banyak gilak shopping..
muntah kedarah shopping nie..
haha..

nie stok pakai hari2 x payah basuh..
hehe..

x))

♥♥relyza♥♥ said...

syaQ...dh lama tak shopping camni. aku tak sedor plak aku beli cukup utk wat pakai 1week. heheheh

farah nadia said...

weh gila meroyan ke?baik kao bawa balik skali zara tu balik kat umah suh design2 baju ko sume..anyway cantik2 la...tapi cam tak leceh ke pakai inner??

♥♥relyza♥♥ said...

hye nad!!
lama tak dgr cite...
tak oL ke?
heheh thx babe...
leceh??? nope arr...
selesa je then tahan sejuk sket
wahahaha

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009