my next collection of HK - Tumbler

hye hye hye

seperti entry yg bawah tu, aku ada tepek picca tumbler HK kan? kali ni aku letak picca ia alone ekkk


cute sesangat. nak collect tumbler camni byk²

kaler ia sangat menarik. ada flower yg chantek itu. aku suka flower camtu. kalaulah in real world ada flower camtu, sure rumah aku berwarna-warni. kan kan?

6 Comments:

syaQ tOwr® said...

klu camni lar collection dia...
sure bra & underware pun hello kitty...

peace annor...
u r cool....

x))

♥♥relyza♥♥ said...

ampes syaQ...
siap arr ko nx wk aku belasah ko...
hahaha

honey said...

comel je bottle,
aritu de nmpk gak kat living cabin. hehe.. hope anor hepy..

_tuLanG.iKaN.kEwL_ said...

cutenya tumbler~
hari tu ada nampak kt johor tp x beli.
now dah rasa nyesal dah ni. T__T

♥♥relyza♥♥ said...

honey: mmg amat happy. g memana mmg bawa. hahaha

tulan.ikan.kewl: laaaa g cpt ke johor beli.hehehe tp yg ni anor beli kat sg wang je....

_tuLanG.iKaN.kEwL_ said...

ahaha jauh johor.. kena merentas lautan.. hik3.

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009