momok????

haaaaaaaaaaaaaaaaaa
pasti terkejut ngan title entry aku ini kan? hehehe jgn suprise sgt. bukan nak cerita ttg momok tau...tp tentang momoe stuffs


sangat suka beg ini

yeah! inilah momoe aku. aku target beg lain tp bila masuk momoe OU tu, aku sambar design ini. hrmmm mayb next time aku sambar momoe yg aku target itu. dan aku dgn suka suki memanggil outlet itu, MOMOK!!! hakhakhak

opsss! sowi guys. skrg ni memang tgh mood shopping gila2. so, blog pun penuh ngan ceritera shopping aku. bukan nak riak, bukan nak menunjuk tau. just share my happiness...

eeh...sukati aku la kan. inikan blog aku!

0 Comments:

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009