my next collection of HK - Alarm Clock

hye sume...
hari ini hari yg amat ceria. aku berblogging dr tepi tasik putrajaya kat presint 2. dD la beriya2 mengajak aku tgk hot baloon. so hot!!

mari aku cerita sedikit aktiviti semalam. level kerajinan ditahap maksimum. aku membasuh kesemua baju2 aku yg berlonggok dalam bakul. aku juga mandikan EYA. amat senang hati kerana EYA sudah wangi & bergaya

lewat ptg semalam selepas selesai segala aktiviti mengemas, aku ke Jusco Bkt Tinggi. mencari2 barang2 yg sepatutnya. guess what? aku jumpa jam loceng HK ini.


amat chantek bukan? lepas ini, tidak perlulah alarm hand-phone kejutkan aku di pagi hari or Mak yg amat rajin buat morning call pd aku.

alaaaaa....rindu kat Mak & Ayah. huwaaaaaaaaaa

2 Comments:

honey said...

anor cute..

weeeee.. xmalu mak kejutkan.. hikhikhik. xpe la... nak manje2 yek.. erm.. mane utk Honey? xde yek? hahaha

muah2

♥♥relyza♥♥ said...

hehehe
mak mmg suka wat morning call...
kadang2 tu panjang gile kitorg borak2
eeh...honey nk gak ekk?
mmg cadang nak beli banyak tp masa beli ada 1 je. yg lg 1 tu display & ada scratch...
nnt anor beli lg...hehehe

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009