soalan cepumas

sejuk nya malam ni. tadi tak de pun hujan. bagus arr sejuk kan. pasni dah nak masuk musim panas. ewah... cam dok oversea plak... hihihi

dah 2hari aku balik lambat. 1 je task tp form nye terlalu banyak yg kena buat. pening kepala aku. selama ni pening wat asg/pojek/test/kuiz/exam, tapi ni pening ia lain sebab melibatkan client & orang lain. yang penting, pening ia melibatkan duet!!! wahahaha... tapi best gak sebab banyak menda baru aku dapat...

haaa...sejak dua menjak aku bekerjaya ni, pasti 1 soalan ni akan orang tanya kat aku.

"Bila nak kahwin?"


hadoi!! soalan cepumas a.k.a agak bahaya tu. kenapa kena tanya camtu ekkkk? jawab gini, orang kata gitu. jawab gitu, orang kata gini. so???

certain time, aku jawab main2 je. depends pd orang yg bertanya gak. ada yg aku jawab jujur aje. takde jodoh lagi. in fact, aku tak pikir pun lagi. banyak menda aku nak capai & kalau boleh, biarlah aku stabil dulu.

kenapa, bila dah abis study, dah kerja...soalan tu yang akan ditanya????


muka tgh pikir macam2

6 Comments:

sitekateki | dD said...

kalau dah jodoh beb onnnn jer la...
letak la duit hantaran cikit2 jeww...
ala2 99,999.99 sudehhhh....

♥♥relyza♥♥ said...

wahahhaha
tu sudah mesti beb
ekekeke
9 byk sgt arr
aku nak 111111111111......
erk...
infiniti plak....

Anonymous said...

mahal sangat orang pun takmo.. ce kasi murah2 sikit ok lea huhuhu

Anonymous said...

mahal nor.... ada ke yang sanggup???

♥♥relyza♥♥ said...

murah camne tu???
wahhahahaha

♥♥relyza♥♥ said...

sanggup tak sanggup arr kan
kerana sayang ku korbankan
wahhahaha

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009