permata sulung Mak & Ayah


hari ni aku rasa rindu sesangat pada Mak & Ayah... walhal, aku baru je jupe depa cuti CNY baru2 ni. pepagi aku dah call Mak borak2 before start wat keje. hrmmm bila aku nak balik jupe mereka ekkk....

cuti CNY baru2 ni, semua family aku ada. kami duduk borak2 dan terbuka plak cerita ttg pengalaman Mak melahirkan anak2 dia 4org neh. hehehe... aku share cite pengalaman Mak lahirkan aku dulu ekkkkk

aku lahir cara normal & adik2 aku sume lahir ikut "tingkap". Mak cite, masa Mak kandungkan aku till melahirkan aku, Mak memang "dikawal" secara tegas oleh arwah Tokwan. banyak pantang Mak kena ikut. arwah Tokwan memang tegas bab2 camtu. tambahan, Mak anak emas arwah Tokwan gitu... ihikssss

aku dilahirkan di rumah arwah Tokwan & Tok. Mak dah rasa sakit nak lahirkan sejak tengahari tp aku keluar masa tengah malam. hehehe... tu yg Mak kata aku degil tu. iyer ke??? Ayah plak masa tu takde ngan Mak. masa tu, Ayah aku keje kat Bentong. Mak plak ada kat Perak. huisshhhh, mau tak sedey. dah la lahirkan anak sulung, hubby plak takde disisi. dr tengahari la gak Mak nangis sebab Ayah takde. plak tu, aku degil takmo kuar cepat2. hehehe


sayalah permata hati sulung Mak & Ayah

0 Comments:

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009