make ur dream come true dear

2009

as usual..aku tido lambat malam new year. memang tiap tahun camtu & aku tak tau asal. aku takde kuar celebrate pun..rimas org ramai2 & aku tak suka pun, wat semak kepala hotak aku jek.

kadang, bila lewat malam camni, masa aku pikir2 kan segala yg penah aku lalui selama ni. ape yg sedih, yg gembira & segala yang yang arrr

apa aku harap, tahun 2009 ni bawak lebih banyak kebahagiaan dalam hidup aku. of course aku harap aku berjaya jadikan segala impian aku kenyataan...

one is on d way!!!

2 Comments:

jasmin said...

so hows ur 2008 performance? good or bad? tomorrow is ur first day working rite..hope everything goes smoothly as u plan..

♥♥relyza♥♥ said...

hmmmm
2008? balance arr
ada manis ada pahit
ekekke
thx 4 d wish jee

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009