Libra characteristic


pas lunch ni, nak elak ngantuk sebab kekenyangan ni, aku mula ngarut2 search tentang sifat2 orang yg bernaung bawah bintang Libra. huhuhu... ada yg benar, ada yg kurang tepat & ada yg memang tak tepat langsung!!

* Suka berbual *
- yer la ni. ringan mulut a.k.a peramah -

* Suka orang yang sayang padanya *
- ada ke yg suka org benci kat dia??? -

* Suka ambil jln tengah *
- tak jugak -

* Sangat menawan & sopan santun *
- erk...sket2 je kebenarannya -

* Kecantikan luar & dalam *
- tgh berusaha -

* Tidak pandai berbohong & berpura-pura *
- bohong sunat sekali sekala -

* Mudah rasa simpati, baik dan mementingkan kawan *
- yes i am -

* Sentiasa berkawan *
- of course!! tak suka bermusuh okay -

* Hatinya mudah terusik tetapi merajuknya tak lama *
- sensitif tu ada. rajuk2 ngada tu yg lebey nye -

* Cepat marah *
- tak dinafikan -

* Macam pentingkan diri sendiri *
- for certain time & situation -

* Tidak menolong orang kecuali diminta *
- related ngan atas kan?? -

* Suka melihat dari perspektifnya sendiri *
- hmmmmm -

* Tidak suka terima pandangan orang lain *
- x gak. depends pd pandangan org tu gak -

* Emosi yang mudah terusik *
- sensitif lew tu -

* Suka berangan & pandai bercakap *
- ada angan2 senang arr nak wat plan utk jadikan ia kenyataan -

* Emosi yang kelam kabut *
- agak la kot -

* Daya firasat yang sangat kuat (terutamanya perempuan) *
- admit it! -

* Suka melancong, bidang sastera & seni *
- melancong YES! -

* Pengasih, penyayang & lemah lembut *
- takde lemah& lembut sgt -

* Romantik dalam percintaan *
- dah lama tak bercinta -

* Mudah terusik hati & cemburu *
- cemburu tanda sayang beb -

* Ambil berat tentang orang lain *
- caring okay bukan busybody -

* Suka kegiatan luar *
- depends -

* Orang yang adil *
- kena tgk pro & contra -

* Boros & mudah dipengaruhi persekitaran *
- boros tidak dinafikan. hehe tgh usaha nak ubah -

* Mudah patah semangat *
- totally wrong -

3 Comments:

delta said...

wah sama dong!!
kita sama2 libra juga!!

♥♥relyza♥♥ said...

ouh yer ke...
ada betul tak character tu??

Anonymous said...

wehhh,
samer ngan haku arr ko nih
hehehee


queen

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009