lappy cayunk ver 2

morning all

hari ni kena masuk opis gak. team-member yg together-gether wat sistem tu nak datang hari ni. before diorang datang, sempat agi aku update blog. dekat 1week tak tgk...rindu nyer!!!

aku kesedihan dalam gembira semalam. lappy dah tak boleh oN. waaaaaaaaa!!!! dekat pukul 1pg aku try betulkan mana yg mampu, but ia dah nazak sesangat. takde cara lain kecuali FORMAT!!

aku tak format la lagi sebab segala khazanahnya tak di'backup'kan lagi. huhuhu...tumpang pc opis arr pagi ni backup segala menda.hihihi mlm ni lappy akan masuk operation theatre. hope esok lappy cayunk sehat semula seperti biasa ye....

mana team-member ni?????

0 Comments:

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009