happy birthday KaK nGaH

Happy Birthday yang ke-22!!



hari ni birthday adik aku yg kedua. genap 22 tahun. aku nak bercerita ttg adik aku ni okie

dia anak no 2 dlm 4 orang anak2 mak & ayah. sekarang dia study kat UiTM buat degree in Art & Design. course yg menelan belanja yg amat besar!!

seorang yang lembut hati, agak 'cengeng'. mean, senang mengalirkan air mata. mana tak-nye, aku marah adik aku yg no 3, dia yg menangis. hihihi... seorang yg penyayang kot sebab adik2 aku g prefer minta tlg dr dia berbanding aku. wahahahaha...

g satu, dia agak rajin wat kerja2 yg tak boleh dibuatnya. sbb, dia ni senang jatuh sakit. tp biasa arr kan, yg tak boleh tu la lg kita suka buat...

aku suka gak sakat dia ni. hihihi walau teruk aku sakat dia, dia takde melawan pun. paling best bila dia urutkan badan aku. pergh!!! ringan badan. nanti urut along lagi ekkkk

apa2 pun, aku sayang dia. walau dia nampak pendiam, aku tau dia matang.

kak ngah, along doakan kak ngah sihat sentiasa. belajar baik2. jangan nakal2. moga bertambah matang, seiring dgn pertambahan usia ni. bahagia sentiasa. sentiasa dirahmati ALLAH. murah rezeki. cepat2 kawin tau!!! ihikssss

0 Comments:

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009