dinner from giant

hye sume
hari minggu yg agak penat

yerp! aku kepenatan sebab mengemas rumah. ni pun curi2 update blog sementara tunggu mesin kain. mesin kain + update blog + tgk AJL. haaaa... aku teka lagu faizal tahir menang kali ni. korang agak2 sape ekkk???

btw, petang td aku kuar ke Giant Shah Alam. ramainya orang. parking pun susah nak dapat. jauh plak tu. penat aku jalan tau. nasib tak hujan. if ujan, susah la saya...


dinner aku utk malam ni


ni yg aku makan utk malam ni sambil tgk AJL. hikhikhik cubaan untuk mengawal selera makan aku gak sebenarnya. okie tak? kamu semua dinner apa malam ni???

0 Comments:

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009