'baby' saya nama EYA

selamat pagi semua...

ramai sangat yg speculate ttg 'baby' dan hari sabtu yg aku tungu2 last week. sampai wish aku congratulation sebab dah nak bertunang. hahaha... korang silap laa... untuk hentikan spekulasi korang, ni aku tepek 'baby' aku...


nama saya EYA


inilah pix 'baby' aku. ni aku snap masa aku & parent aku nak amik dia dr 'kurungan' dia sabtu lalu. kami tgh check 'baby' time ni before bawa balik rumah. sekarang 'baby' ada kat kuantan ngan ayah.

AJA ayah aku pakai laaaa hehehe

7 Comments:

nickmenza said...

woh, ni baby kena bagi minum susu kambing nih hehehe

Anonymous said...

melampau nyer. aku yer..yer ingat amik anak angkat. hahaha. nie baru beli keta. kalu beli rumah hari biru. anyway tahniah la cos dah beli keta. hehehhe.

Anonymous said...

mana myvi??? nak naik myvi!!!! satria xbest!

jasmin said...

wah, dah dpt baby baru..bl lg nk pusing2 pandan indah..hehehe

♥♥relyza♥♥ said...

nickmenza: susu kambing?? kambing biri2 ke, kambing gurun ke or kambing ape?? hehehe

jasmin: tunggu org pandan indah cuti la...

anonymous1: anak angkat? hihihi dh layakkah daku bergelar mummy? wahahah umah dah ada daaaa

anonymous2: alaaa...myvi tak jd la kot. insyaALLAH coming soon berganti ke myvi ke ihiksss

v e r m i l i o n said...

sis!! what a nice bl0g!mmuahxx!!^^ cmne buAt tempLate? hee :D

♥♥relyza♥♥ said...

hye sis...
thx coz drop by ere...
hrmmmm
template blog ekk..
sy cari je dlm net ni...
pastu edit sendrik..
hehehe

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009