Analysis Moment

morning all

happy sungguh aku semalam. 'baby' dah ada kat rumah. pukul 2.30pm, ayah bawa balik 'baby' ke rumah. aku tak sempat lagi nak belek2 'baby' sebab 'baby' sekarang dlm 'analysis moment' ngan ayah for 1week. ayah pun cam suka je ngan 'baby'. mana2 nak bawa 'baby' je.

lepas 'analysis moment', insyaALLAH 'baby' akan berada bawah jagaan aku. aku jaga 'baby' elok2 supaya sentiasa sihat. nanti aku update pix 'baby' yg aku amik semalam...

'baby' pepagi ni dah dibawa ke kuantan huhuhuhu

3 Comments:

anonymous said...

apa name baby kau?wah...ltak la gambar

♥♥relyza♥♥ said...

sabo2
nnt aku upload pix 'baby' aku
nama??
a'ah la...aku tak bg nama lg laaaa

sitekateki | dD said...

show us the baby pic la anor...
so x der la speculation2 nie...
hehehehe...

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009