1st day @ Scot Technology

morning all...

pagi yg sejuk + nyaman. mana tak sejuk kalo dah ujan. dgr2, pahang banjir. tp impossible arr umah aku kat tgh bandar tu kena banjir. stadium darul makmur pun banjir kalo camtu tau...

opsss...lupa plak tujuan asal. kenangan 1st day masuk keje. huhuhu... bukan aku tak penah keje b4. tp semalam agak beza ngan b4 la sbb aku keje selepas bergelar penganggur terhormat utk lebih kurang 2bln...

pkol 9am aku dah terpacak kat bawah opis ngan ayah & abang (adik lelaki aku). aku dah musykil daaaa...keje ke tak hari ni? huhuhu aku call bos, hp dia off. so, aku call opis-mate aku (her name MekLa) & at last, aku ngan dia sama2 arr tunggu kat bawah tu till mr. finance manager dtg bukak opis at 10am++...

nothing much aku blh wat 1st day kat tmpt keje tu. kami bertiga je tu pun mr finance manager kua g bank. tinggal aku ngan MekLa je. dia mintak aku baca SRS e-pertubuhan. pheewwww jenuh gak arr aku membaca & bagi faham. takde la susah mana tp sbb selama ni bese wat in Eng, tup tap dah keje in Malay, agak terkontang kanting kejap...

buat tu sket, ni sket...kuar lunch, burak2 sana sini...then tepat 5.30pm ayah call kata dah sampai. hik3...tu je aktiviti yg aku wat

1st day @ Scot Technology

0 Comments:

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009