Att: Donwload pix jamuan makan BSE

sowie guys...

aku amik masa lama sgt nak upload sume pix2 jamuan makan BSE hari tu. dah abes raya haji dah hehehe

since size pix tu sume agak besar & kuantitinya yg banyak, untuk memudahkan korang download, aku divided pix2 tu kpd beberapa folder...download ngan penuh kesabaran okeh...

selamat menambah koleksi pix BSE!!!

#1
#2
#3
#4

wish list 2009

lagi 10hari je kita nak masuk tahun baru, 2009. amacam, tercapai tak azam tahun 2008? or, carry forward je ke 2009? hehehe

aku? ada arr yg tercapai & as usual, carry forward same thing ke tahun baru. but, next year aku ada wish list aku & hopefully aku berjaya capaikan semua wish list aku...


~~My 2009 Wish List~~

Myvi SE
Coach Handbag
Cyber-shot Digital Still Camera - DSC-T77

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009