aktiviti: mari membaca [story 1]

Tempat kejadian: Kampus Perak

Pak Guard :
kul 3 pagi,dia wat rondaan la...jumpe 1 bdk ppuan nk balik ke hostel dlm p'jalanan tu dgn beg skali yg peliknye ppuan tu gi hostel laki pstu pak gad tu jeritla "oii,ko nk balik mane tu?situ hostel laki la" budak tu wat dek je..die terus jalan,pak gad dah dekat je budak tu pndang blakang,tgk2 xde muke budak tu...berlubang je... pe lagi,larilah org tue tu....hehe tu lah,asyik saman student je kan dah kene.hehehe...

Lecturer:
die ngan ada lecturer lain tdo kat staff room je (ntah sbb ape) pastu tgh tdo die terdengar sore ppuan ngilai atas bumbung.dh la staff room die kat atas sekali,dorang terus peluk sesame sndiri heheheh...tu lecturer aku cite ler... kitorang ni dgr jelah

stroll 2: Ipoh, Perak

yeah!!! aku kat ipoh neh. cuti2 mesia sama ngan family. actually, ayah ada keje kat ipoh. so, kami yg tak bekerja ni (mak, aku & adik2 aku) follow aje ayah, as bodyguard. hehehe

hari ni hari ke-2 kat ipoh. melepak je kat bilik. nasib la ayah bwk laptop. blh aku oL & nasib gak hotel neh ada free wifi. takde la aku kebosanan sgt. adik ya & gg plak layan tV. if bosan, g lari ke bilik mak. kaco mak arr plak kan kan...tu la keje depa berdua neh...

hrm...cuaca ipoh tak bape best. ujan je sejak kami sampe semalam. haaa...semalam aku dah cam org buta je. kemana2 pakai spek itam. kaver mata aku yg kemerahan neh. ntah ngape, bgn tido, aku tgk mata aku bengkak & merah. mmg sakit gile & berair2 aje...so, utk elak dr berjangkit, aku pakai arr spek tu, even kat dlm shopping mall!! hehehe

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009