Merdekakah???

hari ni last paper aku, pukul 9am nanti....saat aku melangkah keluar dari exam hall itu, itulah saat aku tak bergelar seorang PELAJAR. merdekakah aku???

ayah aku cerita pengertian merdeka tu pada aku pas aku mintak izin dari dia nak ber"enjoy" Jumaat nanti... selagi aku masih seorang anak, aku masih di bawah tanggungjawab ibubapa. setelah aku kahwin, aku merdeka dari parent aku & berpindahlah tanggungjawab itu pada suami aku.

conclusion yang aku buat, mmg takde istilah merdeka pada aku, pada seorang wanita & aku tak dapat ber"enjoy" pun this Friday.

btw, pada rakan² yg dah selesai menghadapi peperiksaan ni, samada yg tak kan exam dah pasni (category aku) or dah habis exam utk sem ni... selamat bercuti yer. jangan enjoy sangat. FYP2 siap²kan la untuk mudahkan perjalanan korang sem depan (advise dr ahkak senior)

pada geng kelas aku sem ni, best kenal korang. sedey siot nak habis ni. fren 4eva ya. next sem aku tunggu invitation dari korang utk exhibition nanti. kekalkan booth terbaik tau. apa yang penting??? KERJASAMA okie.... sayang korang sume. gonna miss u all...

wey...dtg arr bercuti kat Kuantan!!!

KITA ENJOY!!!!

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009