Wonder Pets

Aku nak bercerita sket ttg kartun yg aku dah jatuh cinta neh... mari kita sama2 berkenalan ngan WONDER PETS. apa yg penting???

KERJASAMA



At the end of each school day, when the students have all gone home, three classroom pets - Linny the Guinea Pig, Ming Ming Duckling and Turtle Tuck - don their capes, assemble their amazing Flyboat and become THE WONDER PETS - three courageous heroes who travel the World to save young animals in distress! And while these three heroes don't have any actual superpowers, what they do have is teamwork! This what makes them the Wonder Pets: They know how to work together!


Linny The Guinea Pig

Linny is the group's fearless leader. She's the brains of the outfit, a brave guinea pig who will do anything to help a fellow creature in need. Linny is the oldest of the Wonder Pets. Her favorite snack is celery!


Ming Ming Duckling

Outgoing and confident, Ming-Ming loves to be the center of attention. Representing the developmental age of a 3 year-old, she has recently learned to fly, which she loves more than anything else. Ming-Ming can sometimes be a bit overzealous and get ahead of herself, but this little duckling certainly makes up for it in terms of courage, caring and 'can do' spirit.


Turtle Tuck

Turtle Tuck is the heart of the group. He's a sensitive young turtle with a deep connection to all living things. Tuck loves to both give and get hugs. Developmentally, Tuck represents a 4 year-old. He is the least physically adroit of the Wonder Pets, but he has other talents - such as his excellent swimming skills - that make him a top team member.

on the subject of: AKU & KAMU

sape yg betul² mengenali aku??? korang kenal tak diri korang? apa kelebihan korang...kekurangan diri korang...apa yang korang suke...apa yang korang tak suka...korang boleh list down-kan? ihikssss

complicated-kan? agak payah sebenarnya untuk memahami diri sendiri. apatah lagi untuk memahami diri orang lain & membuatkan orang lain memahami diri kita. walau semudah mana kata² atau sepanjang lebar mana penjelasan, tetap tak mampu membantu kita memahami diri kita & diri orang lain & orang lain memahami kita....

aku? aku tak suka dipaksa & amat benci orang yg sering menyalah-anggap aku. tu sebab aku lebih suka masa untuk diri aku sendiri & aku amat menghargai pd mereka yg berusaha memahami & menghargai aku. tipu, rekaan, muslihat & sewaktunya...aku tak suka. seolah kehidupan ni satu drama. ada skrip yg dicipta & watak yg dilakonkan sendiri oleh kita. kehidupan bukan drama yg direkacipta seperti yg kita angankan. kehidupan ini satu realiti!!!

aku pernah berdepan ngan situasi atau golongan seperti ini. apa yg mereka ini fikir ekkk....mengada²kan cerita. untuk meraih simpati? menguji diri aku? tolong la....aku rasa tu tindakan pra-matang yg mereka mampu fikirkan. kehidupan ni ada logik, ada tak logik. aku lebih memilih logik dr yg tak logik.

fahami aku....kenali aku....dan aku pasti akan fahami & kenali kamu.......

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009