counting down

sabtu pun ada paper. adoi!! ihiks.... paper aku yg ke-3 ni. agak killer paper - SCM. last paper aku next thursday then aku unofficially bukan seorang STUDENT dah... wah... tak sabar nak menanti detik tu. nape aku kata unofficially?? sebab pd aku... secara official bila aku konvo, naik stage amik degree aku. wah... blh tak??

ape la perjalanan aku selepas ni? pegang title penganggur kah? atau seorang pekerja kah? atau seorang isteri kah? wah!!! sume masih tak pasti (even yg penganggur tu cam pasti jek & yg isteri mmg tak pasti pun)

apa pun, aku harap, perjalanan hidup aku dimudahkanNYA pasni. lg byk cabaran & dugaan & pengalaman hidup yg akan aku tempuh & kutip pasni. pd kawan2 yg masih bergelar STUDENT, especially my BSE junior, study leklok okie. do the best & aku sentiasa doakan yg terbaik wat korang! best kenal korang even last sem aku neh arr baru kita nak rapat2. pape, dont forget next Friday ya.... & apa yang penting???? KERJASAMA

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009