Malaysia vs Vietnam

hye hye hye....

baru aje sampe dr Slim River. sempat gak singgah Janda Baik, beraya ngan Aki & Wan d sana. Akma makin cumey...geram sgt kat dia.hikhikhik...


budak kema yg amat noty


masa dlm perjalanan td, otak dok menimbang2 idea utk update blog. tiba teringat aksi Ayah, Abang & Pakteh semasa d kg. saksi kpd kekalahan team bola Malaysia ketika menentang Vietnam.

huhuhuhu... menangis ke??? takde arr taksub sgt sampe menangis. tp jeritan2 mereka pd mlm hari mmg loud & clear. faham2 je la suasana kg yg aman damai sunyi sepi d malam hari. ewah!!

GOL!!!!!!!!!!!! sorakan semasa team Valaysia berjaya sumbatkan gol. mmg meloncat2 la mereka (meloncat ke???) aku & yg lain kat ruang depan, layan pix2 raya ihikssss

tiba2, kami kat depan dgr "BODOH betooooolllll laaaaa" (stupid is d mean word okey). rupa2nya, tu sorakan kekalahan team Malaysia. nak tau kenapa??? keeper Malaysia yg ala2 cumey cam budak sekolah tu gagal sekat gol dr team Vietnam. menurut saksi2 yg menonton match tu, gol yg dijaringkan very d simple & keeper tu tak blh nak halang. berangan tgh padang kot... mungkinkah dia teringat pd kekasihnya??? wahahahhaha

itulah hakikatnya. bola tu bulat kan... memana team blh menang, boleh kalah atau mungkin boleh seri, tak menang tak kalah. teringat statement dr Abang, "kalo tak tgk live, heboh kata menang arrr, main bagus arrr. tapi bila aku dok tunggu & tgk live, main cam ampesh then kalah"...

[++ conclusion dr aku ++]
[++ jgn tgk live mana2 match team Malaysia okey kalo nak depa menang ihikssss ++]


2 Comments:

nickmenza said...

mari ke phuket http://nickmenza.wordpress.com

bengong punya keeper

♥♥relyza♥♥ said...

wah!! nak gk g phuket...
ekeke
a'ar...bengong je keeper tuh kan

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009