aktiviti: mari karaoke

hye hye hye

agak lama tak update neh...btw, aku takde kat kuantan. dr hari insin sampe semalam (jumaat) aku ada d kL. urus pelbagai perkara. pergh...letih sungguh & pukul 4pg td baru aku sampai kuantan.

later aku story apa aktiviti aku selama d kL. skrg ni, aku nak cite ttg aktiviti kemuncak aku & rakan2 selama aku d kL

kami meroyan utk melepaskan tensen yg ada...almost 1week & semalam kemuncaknya. kami berkaraoke dr 2pm-5pm. wahahahha...memang melalak tak hengat dunia. enjoy sgt!!




sayang korang sume

download vid clip karoq lepas...tgk tarian dr bdk2 BSE yg meroyan

dancing

4 Comments:

Guess said...

comel nyer pic ni bakal AF 7 nanti jng marah ok.. semua dah test power ni paling power yg tgh tu hehehehe...

♥♥relyza♥♥ said...

yg tgh tu yg mana???
jeng3

syaQ said...

yg penting...time nie besh...pakai subang sampai berdarah2 oke...ko ganas lar maria..hehe..

♥♥relyza♥♥ said...

jom karoq g syaQ

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009