stroll 2: Ipoh, Perak

yeah!!! aku kat ipoh neh. cuti2 mesia sama ngan family. actually, ayah ada keje kat ipoh. so, kami yg tak bekerja ni (mak, aku & adik2 aku) follow aje ayah, as bodyguard. hehehe

hari ni hari ke-2 kat ipoh. melepak je kat bilik. nasib la ayah bwk laptop. blh aku oL & nasib gak hotel neh ada free wifi. takde la aku kebosanan sgt. adik ya & gg plak layan tV. if bosan, g lari ke bilik mak. kaco mak arr plak kan kan...tu la keje depa berdua neh...

hrm...cuaca ipoh tak bape best. ujan je sejak kami sampe semalam. haaa...semalam aku dah cam org buta je. kemana2 pakai spek itam. kaver mata aku yg kemerahan neh. ntah ngape, bgn tido, aku tgk mata aku bengkak & merah. mmg sakit gile & berair2 aje...so, utk elak dr berjangkit, aku pakai arr spek tu, even kat dlm shopping mall!! hehehe

0 Comments:

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009