new journey

tepat 11am semalam, sesudah submit last paper, E-Business Model (ntah ape aku ngarut jawab soalan paper neh), unofficially aku jd x-student UniKL. wah!!! thx mcjo 4 ur sms... mmg aku smpn aje dlm inbox aku tu. at last, berkat berulang alik dr puncak alam ke KL almost everyday, berkat kesabaran aku berdiri tiap pagi dlm komuter yg lembab itu & berkat ketabahan aku tiap hari sampe umah 10mlm++ (paling nazak 12++ pun ada tau), aku berjaya tamatkan last sem aku neh. im proud of myself....

semalam gak aku blk kuantan. start new life aku kat sini. of course bkn sbg pelajar la kan.... new life, new journey. aku akan start dr sini, dr kuantan. tempat memula aku kenal life after sekolah. ihikssss....

1st steps aku skrg, cari keje. ye... cari keje!!!

5 Comments:

KalamHitam said...

hehehe... Good Luck With ur new journey.... :D

-KalamHitam-

amiyumi said...

tahniah2x..akhirnya abes gak belajar..good luck wif new life..:)

rastanails said...

mcjo..ko bercinta dgn hanoor ke??kui kui kui...

jasmin said...

22 n 23 ni ada pameran kerjaya kat pwtc..xmau p ka? tahniah, anda kini semakin menghampiri dunia sebenar..

♥♥relyza♥♥ said...

kalamhitam: thx my fren...wish u all d best

amiyumi: thx a lot gak..awk pun dah tak lama je agi

rastanails: ko neh jgn nak gosip2 plak

jasmin: yup! at last aku abes gak...alamak! date tu aku tak available arr...kena g ipoh tu

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009