Birthday BSEian's + Karaoke

tak agak lewat kan kalo aku nak wish besday pd Syaq, Ida, Latip & Pn Zanariah & pd sume yg sambut besday pd bln Oct. sowie tak senaraikan nama kat sini (sebab tak tau hehehe)

yg paling special, besday Syaq la. dengar2, sampe 3kali celebrate. takpe...nnt dah keje takde masa nak sambut plak kan Syaq kan... 2nd time tu aku join Syaq blanje KFC (thx a lot) reramai g Pavillion. selepas puas makan2, pegi melalak lg. adoiyai!!! hehehe Paeh yg demam terus sehat sebab menyanyi giler2 dr pukul 3-6pm. Aktiviti melalak ni kat Redbox Lowyatt. Punya la menyanyi tak hengat dunia, rupa2nya kat luar hujan lebat. Hehehehehe

btw, aku enjoy sgt2 walau agak kepenatan dat day. bila lagi nak karaoke pasni geng???


model terbaru G2000 ihikssss



mereka yg join makan KFC



kepenatan berjalan dr Monorail Raja Chulan



memulakan perjalanan dr Monorail Medan Tuanku



besday boy



sekitar karaoke 3jam

[++ pakat demam beramai2 pas karaoke ni ++]

2 Comments:

secret admire said...

besday boy 2 kiut jerrr..
kim salam sama dier yerrr...

♥♥relyza♥♥ said...

okie...i akan sampekan
tp sape kamu???

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009