hari yg amat bz

semalam 29/11/08 adalah hari yg amat meletihkan & bz semenjak aku menjadi penganggur terhormat ni. fuhhhh...awal pagi mak dah gerak bgn, ayah ajak kuar g bekpes. jauh tu g bekpes...kat tg lumpur! hehehe

kami rushing ke sana sini. g bekpes, g beli mesin rumput & g pasar. pakcik & makcik & family mertua dia dtg cuti2 mesia kat kuantan. aku pun ikut bz sama mak kat dapur (wat la pape yg patut) hehehe

ptg tu, kami g cerating. walau ujan gerimis, besh sesgt! aku dah lama tak g pantai even dok dekat ngan pantai. aku main2 air je ngan adik... nnt aku upload pix kami2 d tepian pantai cerating...

owh aku kena bersiap2 dah neh. pagi ni nak bwk depa2 g bekpes plak kat tg api...

8 Comments:

nickmenza said...

cherating? time kat aliran je gi cherating hahah

♥♥relyza♥♥ said...

uiksss dah bape kurun dah tu??? nnt g la..tp jgn arr skrg. bkn dpt mandi nnt sebab ujan & ombak jahat di mana2

apeqchan said...

elo..
nurchan datang melawat..
hehe...
bestnye dpt jenjalan
kite kene gi kije..
:(
kalo rajin visit la
http://www.apeqchan34.blogspot.com

♥♥relyza♥♥ said...

hye nurchan....rajin2 arr jejalan kat blog neh ekk
ekekke
nnt amik cuti tahunan tu..dtg arr jejalan ke cerating

jasmin said...

mcm best ja p tg lumpur + main2 air time gerimis...apa yg bestnya b/f kat tg lumpur? any special dishes served there?

♥♥relyza♥♥ said...

ntah arr..ayah aku ske sgt JJCM tu...
hrm..ko tak penah mkn kat tg lumpur ke???

Anonymous said...

ada aku kesah? wehehehe...

bosan nie..karok jom!

-encik bin.

♥♥relyza♥♥ said...

encik bin.
camne nak karoq? aku g ktn kamu d kL
tunggu nnt kita enjoy!!

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009