Digiscrap [part 1]

tetiba dtg mood aku utk try new hobby aku. ekekeke...hasil tak terbaik g tp aku akan usaha ngan jayanya belajo menda ni...thx to masliza (cek blog dia) coz beri aku inspirasi nak wat menda neh


first trial aku

9 Comments:

♫♪ M a S s ♪♫ said...

hi anor;

wowwi ok la niii... first trial pon dah cantek.. main tepek2 je kan..

take care !

jasmin said...

wah, jgn smp join xtvt swap mass dah laaa...tp mcm mana buat scrap ni? pakai s/ware apa? ajar aku plak..hehehe

p/s: mat kool nak number tipon W..aku bg number hg skali

♥♥relyza♥♥ said...

jasmin: xtvt swap mass tu memerlukan modal yg beso. tak mampu aku. ekeke aku pakai photoshop jek. template bersepah donlod kat internet.

mass: yup...mudah & senang. nnt nak wat byk2 g. thx sifooo

Anonymous said...

cantek ler....
mcm maner nk buat ...
ajor ler queen...

♥♥relyza♥♥ said...

queen, kita pun baru belajo neh. template amik kat tenet je...jenuh donlod guna 1315 ekeke...nnt kita blajo sesama ekkk

Anonymous said...

nnt kalo lyza dh berjaye lagik..
tunjuk kat queen ekk..


queen

♥♥relyza♥♥ said...

okie queen..pape kita upload kat blog. tgk kat blog masliza (sifoo) kita tu tu

Anonymous said...

aper blog dia...??..
nk jugak queen inta2 jengok2
hehehe

♥♥relyza♥♥ said...

queen...tu ada link ke blog dia. nama masliza tu...or komentar di atas tu... ♫♪ M a S s ♪♫

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009