bangun pagi

hari ni, seawal 6am aku dah bangun, tp ... aku sambung baring kat hall, dgr TV mengarut sebab aku tak tonton ihikss melepak arr sat sambil tunggu turn mandi....

ada sebab gak bgn awal pagi ni. selalunya, nak g kolej je aku bgn seawal 6am tu sebab perjalanan yg jauh dr umah aku nak ke komuter subang jaya. adventure tak aku g kolej selama 1sem neh???? okie, berbalik pd sebab aku bgn pg hari ni (1st time bgn pg sejak bergelar x-student). aku ditugaskan oleh ayah utk anto adik ya & mak aku g spital setelah meng'drop'kan ayah aku kat opis dia. bese ler ... ada appointment doctor. tp kali ni adik ya la, bukan mak aku.

berpuluh kali aku pusing cari parking pas 'drop'kan depa kat depan klinik pakar HTAA. buhsan aku pusing2 tanpa arah tuju + menghabiskan minyak, aku balik umah terus. ekekeke dpt aku relax2 sambil tunggu urusan depa selesai. sempat arr gak aku oL-kan diri hehehe dlm 9.30am adik ya SMS suh dtg amik. wah! dah mcm driver kekdah-nye kan ... sempat arr gak merondakan diri ke Kuantan Parade. hajat nak beli jeans, tp aku pikir2, kendian pun buley...

aku sempat gak g celcom td. tanya ttg broadband. agak tak bape nak faham arr kan tp ape yg aku tau, aku tetap nak amik broadband tu. no matter what! eceh ... speaking plak aku. permulaan tu arr agak perit, dekat rm700 nak kena ada dlm tangan masa registration... tak kesah arr janji aku blh oL ngan lancarnya hahahahaha (gelak jahat)

mak, mak, along g celcom td. mak, along nak duet bley?????? (dialog mintak duet kat mak aku utk reg. celcom broadband)

ayah, along dah g tanya kat celcom td...bla...bla...bla (ayah aku spt bese 'NO RESPOND" wargh!!!!!!)

1 Comment:

jasmin said...

celcom broadband xbagus..baik pakai streamyx ja..yg package 1mb tu..heheh guna broadband internet x stabil..if u singaporean can sign up for singtel..8mbps free laptop

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009