apa yg penting?? KERJASAMA

semalam....sambil2 wat Formal Method ( nak lunyai jari aku tulis sampe 2 chapter)... aku layan Wonderpets kat TV9 tu. hikhikhik... baru aku faham nape status YM kawan aku selalu ada tulis wonderpets.... agak layan arr cite tu. teringat zaman girang kanak2...

aku nak share lirik lagu geng wonderpets neh....layannnnnnnn

Wonder Pets, Wonder Pets
Kami datang
Membantu kawan yang kesusahan

Kami tak besar, dan kami tak kuat
Bila bekerjasama, semua jadi mudah

Hey¡­Wonder Pets!!

Yey!!

..Telefon berbunyi...berbunyi..telefon berbunyi....
telefonnn telefon berbunyii...telefonn..kami datang
ada haiwan dlm bahaya...ada haiwan dlm bahaya..ada haiwan dalam bahaya di sanaaa

ini serius!! ( kata mingming - si itik yg cumey )

2 Comments:

rastanails said...

yeah...
mase kite fyp fulu x de kerjasam lgsung..
sebab tuh x dapat macam batch junior kita..
mengong kan..semua ego nak tunjuk sape yang paling bagus....

♥♥relyza♥♥ said...

tau takpe
KERJASAMA!!! KERJASAMA!! KERJASAMA!!

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009