aktiviti: mari membaca [story 1]

Tempat kejadian: Kampus Perak

Pak Guard :
kul 3 pagi,dia wat rondaan la...jumpe 1 bdk ppuan nk balik ke hostel dlm p'jalanan tu dgn beg skali yg peliknye ppuan tu gi hostel laki pstu pak gad tu jeritla "oii,ko nk balik mane tu?situ hostel laki la" budak tu wat dek je..die terus jalan,pak gad dah dekat je budak tu pndang blakang,tgk2 xde muke budak tu...berlubang je... pe lagi,larilah org tue tu....hehe tu lah,asyik saman student je kan dah kene.hehehe...

Lecturer:
die ngan ada lecturer lain tdo kat staff room je (ntah sbb ape) pastu tgh tdo die terdengar sore ppuan ngilai atas bumbung.dh la staff room die kat atas sekali,dorang terus peluk sesame sndiri heheheh...tu lecturer aku cite ler... kitorang ni dgr jelah

1 Comment:

rastanails said...

ko patut jadi sukarelawan seekers lak...hehehe

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009