pagi ahad + to-do-list

pagi ahad! selalu nya org bgn lewat kan. aku? agak lewat arr kot tp kalo ikutkan hati nak bgn lagi lagi lagi lewat sebab aku mengantuk gile². dr khamis mlm aku tak dapat tido yg sempurna selama 6jam, tu paling minima! utk kekal cergas & jelita. hakhakhak

tp disebabkan sebakul kain baju aku yg dah terendam sejak semalam, aku paksa utk bangun gak arr. hari ni aku rasa byk keje perlu aku settle kan. ngan due date asg yg makin dekat, final exam yg dah tak lama, interview yg menanti..pergh...byk tul. mampu ke aku settle sume tu hari ni???

oh ya! hari ni open house classmate aku (pomot jap) Zira & Zaim. macam janji² je double-Z ni. adakah jodoh antara mereka?? (latest update 11:28AM umah Zaim cancel plak) ihiks...btw, sowi tak dpt nak dtg. bese la, transportation problem. g pun, semalam atuk ajak g Seremban 2. umah sedara depa kat sana. tak tau la g ke tau. tp pakteh aku cuti hari ni. mungkinkah pegi???? kawan aku paling dekat umahnya dgn aku pun wat open house hari ni. belakang umah aje..konpem la dtg kan Kak Put kan... dgr riuh je dapur td... mesti masak spesel neh

to-do-list
[1] basuh baju - settle
[2] amik kertas photostat
[3] update & print resume
[4] siapkan documentation TIE
[5] gosok baju & tudung
[6] gi open house Kak Put

2 Comments:

Anonymous said...

wek aku dah add ko nye blog kat aku nye blog hehehehe

http://kalamhitam.wordpress.com/

♥♥relyza♥♥ said...

thx thx hehehe nnt aku add ko plak

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009