jalan jalan 20.10.08

diawal perancangan, aku plan mlm semalam nak update blog tp pas g beraya umah Kak Put (kali kedua tp ngan Pakteh & Makteh) dan umah Mejar, aku terus berasa penyakit malas aku datang. so, hari ni aku pinjam laptop & broadband Boy (thx a lot Fahmy Nazar) utk melunaskan perancangan aku semalam..location oL: belakang booth BSE hehehe

exhibition tgh berlangsung neh. mmg grand + superb! berbangga aku ada junior² yg marbeles! well done all. next year wat lagi malatop tau.....wah!

haaaa...cite ttg hari semalam aku lagi. interview session yang agak hampes sebab hati aku takde langsung pada job tu. semalam attend je interview, collect experience. got 2nd interview this thursday ther .. huh!

aku follow dD, m@dy & fahmy nazar g Times Square. jupe baju² yg agak cumey tp takde beli la sebab terlalu rambang mata, tak sure nak pilih yg mana. aku masuk 1 kedai souvenir...stuffs yg ada mmg comey. aku dah mark kedai tu. nx time dtg mmg aku nak borong hikhikhik lupe plak cite ttg jejaka 3org yg aku follow tu. depa beli tie wat pakai masa exhibition. abes sume kedai kat floor tu depa masuk. nasib 1floor aje..kalo tiap tingkat depa nak g??? adoiyai!!!!

dr bB, straight g Jalan TAR. g SSF Home Decomart. cute + cantik design SSF's stuffs. ada arr aku mark beberapa barang. aku nak deco bilik tido aku tu. walaupun aku tido sorang (blom sampe masa tido berteman hehehe) aku suka surrounding aku nice + simple + cantik . pastu aku rayau sengsorang ke MJ (Maju Junction). jejaka yg 3org itu kembali ke kolej, nak setup booth for exhibition. motip purple oke...


dD kata ni blh jd design blk pengantin aku ihiksss


satu rm1.40 kalo order 100 dah rm1400...pergh!!!!


jam loceng baru. ganti jam yg mak bawa gi Kuantan. dgn jaya nya bangunkan aku pagi tadi


barang yg aku beli kat guardian

mmg agak keletihan aku semalam. byk berjalan. dr KLCC-kolej-BB-Jln TAR-MJ. it's ok. aku happy gile kuar ngan 3jejaka itu. terima kasih dD, m@dy & fahmy nazar

[++ sakit kaki ++]

1 Comment:

rastanails said...

"aku happy gile kuar ngan 3jejaka itu"...
jejake ke??
muahahaha...
1/4 jejake kot...
hahahaha

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009