new honda city


tengah malam td...aku dpt msj dr kazen aku kat penang. sms dia, "along, honda city ada nak kuar version baru. honda city 2008. tp tak tau bila masuk mesia"

so pagi neh, aku google la some info whether betul or tak...betul la plak. mmg nampak cun tp tak sure arr depan2 cun or tak..price plak tak pasti berapa...

image kereta ni cam dah modified je..tp mmg cun la. especially putih neh..mmg idaman kalbu la

cedey nye

hdd laptop aku rosak. tak tau asal tetiba ia wat hal. semua file, assignment, project, system yang dulu² dalam tu.kalau aku format, mesti hilang semua tu.banyak plak lagu² & pix² dalam tu.penat je aku kumpul dari dulu tau...aku tgh usaha nak fix that problem...hdd tu cam nyawa aku.

rasa cam nak gile!!!!!!!!!!!!!!

tengahariku

Thanx GOD aku masih bertahan even terbabas pgi td tak sahur. sian plak kat parent aku tak bersahur. ye la..depa tu kena makan ubat. harap² depa blh bertahan sampe berbuka nanti

Esok ada interview plak...takutnye. agak² blh berjaya tak? btw, doakan aku berjaya ekkk

7 Ramadhan 1429

aku berniat dulu....

okie done!!

pe aku nak mengarut subuh2 neh ekk....penat betul ngadap jek laptop neh.at last, ntah pape aku wat huhuhu

okie la... 1:45am aku masuk tido

gud nite alam maya....semoga "mati" sementara ku ini diberi kesempatan utk menyambung nafas esok hari...amin...

preliminary

Alhamdullillah...
tercapai gak hajat aku nak wat blog. Boleh share idea, pengalaman & perjalanan hidup aku yg tak seberapa neh. So, sebagai permulaan cukuplah ngan kalimah "bismillah...."...

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009