Home-Made Pavlova with Love

i am helping my dear friend, promoting her home-made pavlova with love. okeh, ini menambah² nama bagi namapk umphhh! Cuk, aku nak komisyen 15% & free pavlova every week. kahkahkah










meleleh air liur tak tengok semua pic tu? segar sikit tak mata tu menatap ke"fresh"an fruits & whipped cream yang marvelous tu? ngeeeeeee
anyway, kawan² boleh contact Nad : 012-644 6012 untuk tempahan. ada beberapa T&C yang wajib difahami yer.

[1] cash-on-delivery ONLY for area Seri Kembangan, Balakong, Putrajaya & Cyberjaya
[2] Free gift is sudu plastic (okeh, ini gurau²)
[3] luar dari kawan COD, minimum order is 4pcs
[4] delivery charges apply depending on the distance (can discuss with Nad)

the taste was AWESOME! mini-pavlova, approximate size is 6inch. any inquiry about the product, directly contact Nad : 012-644 6012

Holiday 2013: Day 2 (Tour 4 Island) - Part 2

mari kita sambung cerita activity day 2.

1st island yang kami singgah adalah Phranang Island or also known as Railay Island. subhanaALLAH. cantik sangat² view pulau ni. tourist guide advise tak perlu pakai kasut/selipar turun ke pantai sebab pasir pantainya amatlah lembut & halus. seriously...macam pijak tepung. saya lebih banyak snap pic & Iskandar dengan Papa mandi laut. Iskandar pada awalnya takut bila ombak datang. lama² dia yang gi kejar ombak tu. hahaha...seronok sangat main air & tak mau jalan atas pasir. nak gak jalan dalam air tu ke boat. btw, air laut ia amat jernih. macam air dalam kolam pantai buatan manusia.


during arrival


nampak tak omputih tu cuba panjat batu² ni


the beautiful scenery


restaurant yang ada which is private area


Papa with Iskandar Umar




Mommy with Iskandar Umar




budak suka main air




nampak tak kejernihan air laut tu?




bye² Railay Island

kami berjimba² di island tu lebih kurang 45 minutes. Mommy tak mandi laut la. takat main² air je. yang penting anak happy.
next destination was Chicken Island!

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009